Libra Internet Bank: profit net de peste 15 milioane lei

money
Foto: http://www.growmortgages.com

În primul trimestru al anului 2016 Libra Internet Bank a înregistrat un profit net de 15,5 milioane lei, cu 85% mai mult faţǎ de aceeaşi perioadǎ a anului trecut, când profitul net obţinut a fost de 8,3 milioane lei. 

Activele nete ale Libra Internet Bank au urcat în primele 3 luni ale anului 2016 la 2,59 miliarde lei, iar soldul creditelor a atins pragul de 1,60 miliarde lei.

“În anul 2016 ne vom axa şi pe dezvoltarea unor produse şi servicii inovatoare în mediul online, continuând, totodatǎ, extinderea reţelei teritoriale. În viitorul apropiat vom deschide alte douǎ sucursale noi în ţarǎ, în Timişoara şi Arad”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Sursele atrase au cunoscut şi ele o majorare în primele 3 luni ale lui 2016, atingând suma de 2,30 miliarde lei, în creştere cu 46% faţǎ de aceeaşi perioadǎ a anului trecut.

Libra Internet Bank  are o reţea de 44 de sucursale la nivel naţional şi se adreseazǎ preponderent clienţilor din segmentele IMM, Corporate, Profesii liberale şi Agriculturǎ, iar la finele anului 2015 avea o cotǎ de piaţǎ de 0.64%, ocupând numǎrul 21 în clasamentul bǎncilor româneşti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*