Sun Plaza inițiază un proces de extindere

Foto: http://cdn.playbuzz.com

Sun Plaza inițiază un proces de transformare pentru a îmbunătăți mixul de chiriași și pentru a crește numărul de magazine.

Principalele lucrări vizează o suparafață totală de 11,000 m.p. și vor conduce la crearea a 40 de magazine noi.

Transformarea Sun Plaza va începe în primul trimestru al anului curent, urmând a fi finalizată în primul trimestru al anului 2018.

Lucrările de reconfigurare și extindere, concepute de echipa de arhitecți și ingineri din cadrul ATP Vienna și coordonate de Optim Project Management, vor viza renovarea și reamenajarea unei părți considerabile a mall-ului.

Inaugurat în luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, cu o suprafață construită totală de aproximativ 200,000 m.p., fiind administrat de CBRE România și deținut de S IMMO AG.Sun Plaza_small res

Sun Plaza este un centru comercial de tip “All inclusive”, care numără în momentul de față 140 magazine, inclusiv spații de relaxare, cum ar fi cafenele, cinematograf, pistă de bowling, centre destinate copiilor, precum și un food court generos cu o capacitate de 1,200 locuri. Principalii chiriași-ancoră sunt Cora, Leroy Merlin, Cinema City, Zara, C&A, H&M, Bebetei și Flanco.

În 2015, Sun Plaza a atins recordul istoric de 13,5 milioane de vizitatori.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*