Povestea Business Editors, prima parte

Foto: http://tfosuccess.com

Inaugurăm rubrica ”Afaceri de poveste” cu povestea proprie a Business Editors. La această categorie veți găsi pe viitor povești cu business-uri frumoase și reușite, povești menite să vă inspire. Nu știm încă dacă povestea Business Editors va avea peste câțiva ani puterea să vă inspire, dar credem că este un semn de respect pentru cititorii noștri să ne expunem ”CV-ul” înainte de toate.

Cea mai importantă, ca în absolut orice domeniu, este echipa. Colaboratorii Business Editors au o experiență cumulată de peste 20 de ani în mass-media, ocupând funcții ca redactor, reporter, redactor-șef și senior editor în unele dintre cele mai cunoscute redacții de ziare, reviste, agenții și trusturi de presă din România. Domeniile acoperite în toți acești ani au fost foarte diverse, dar mereu în sfera economicului: transporturi, energie, turism, mediu, avocatura de business, financiar-bancar, IT&C, sănătate și farma. De asemenea, în ultimii ani echipa Business Editors și-a completat experiența profesională organizând zeci de evenimente de business.

Business Editors este un proiect care se adresează tuturor celor interesați de mediul de afaceri și economic românesc. De aceea, siteul își propune să ofere informații obiective și actualizate din domenii ca: Energie, Transporturi, IT&C, Industrie, Real Estate și nu numai.

Accentul pe evenimentele de business este vizibil și deloc întâmplător. Considerăm că importanța acestora este vitală pentru mediul de afaceri românesc. De aceea le asigurăm promovarea necesară în cadrul rubricii EVENIMENTE, dar și prin intermediul Calendarului dedicat.

De atenția noastră sporită se vor bucura și antreprenorii români. Așa cum vă spuneam în introducere, pe cei mai curajoși și pricepuți dintre ei îi vom premia cu apariții în cadrul rubricii speciale AFACERI DE POVESTE.

În rândurile de mai sus v-am povestit cum suntem. Cum nu suntem? Nu suntem susținuți în niciun fel de factori economici sau politici externi. De aceea, informațiile pe care le veți citi în cadrul Business Editors nu vor răspunde niciodată vreunui grup de interese.

Acestea fiind zise vă invităm să scriem împreună povestea de succes a Business Editors.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*