Orange România va avea un nou CFO

Foto: http://cdn2.hubspot.net/

Orange România anunță că începând cu 1 mai 2016, Adela Guédon va fi noul director financiar al companiei, preluând funcția de la Diego Martinez Lopez, care va deveni Chief Financial Officer la Orange Spania.

Adela Guédon
Adela Guédon

Adela are misiunea de a sprijini consolidarea performanţei financiare a companiei şi dezvoltarea unor noi direcţii de business, precum serviciile de comunicare convergente şi Orange Money.

De-a lungul mandatului său în România, Diego Martinez Lopez a avut un rol esenţial în coordonarea unor proiecte majore, precum contractul pentru acces la infrastructura fixă de bandă largă, cel de consolidare a birourilor din București şi parteneriatul pentru zona de mentenanță a rețelei.

Cu 18 ani de carieră în domeniul financiar, Adela Guédon are o experienţă vastă pe piaţa europeană de telecomunicaţii şi pe cea românească în particular. Şi-a început cariera la Orange România în 1997, unde a evoluat în scurt timp de la Junior Accountant până la Corporate Finance Director, devenind cel mai tânăr membru al Comitetului Executiv al companiei.

De naționalitate româno-franceză, Adela şi-a lărgit constant aria de expertiză deţinând diferite roluri în grupul Orange. În 2007 a preluat prima funcţie internaţională – Chief Financial Officer la Orange Moldova, unde a jucat un rol semnificativ în conducerea programelor de eficientizare, în dezvoltarea şi implementarea strategiei pentru achiziția și integrarea cu succes a unui furnizor de servicii de internet.  În prezent, Adela este Controller al diviziei europene a grupului Orange, rol din care supervizează echipa internaţională de controlling și activități din șapte ţări europene.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*