Cine este cel mai bun furnizor pentru Automobile Dacia?

tyres
Foto: http://www.tyreshopper.co.uk

Automobile Dacia a oferit premiul Best Supplier companiei Continental Anvelope, fabrica din Timișoara furnizând companiei 1,4 milioane de anvelope în 2015.

Aceasta recunoaștere este acordată în urma finalizării unui set de evaluări pe mai multe niveluri de activitate, precum parteneriat și comunicare bune, flexibilitate, performanță în termeni de calitate și fiabilitate.

“Automobile Dacia a fost primul client de echipament original (OE) al fabricii din Timișoara, de aceea suntem foarte mândri să primim acest premiu”, a declarat Oliver Schneider, Key Account Executive Continental. “Această recunoaștere este o confirmare a strategiei noastre pe termen lung, de a ne conforma solicitărilor clienților noștri în ceea ce privește performanța produselor, calitatea și termenele optime de livrare. Dorim să continuăm această bună colaborare, pentru a întruni, în continuare, cerințele Automobile Dacia legate de portofoliul de produse și performanțele acestora.”

Anul trecut, Continental a produs și a furnizat în total 1,8 milioane de anvelope pentru Automobile Dacia, cea mai mare parte provenind de la fabrica din Timișoara. Modelele de anvelope furnizate sunt ContiCrossContact LX și ContiEcoContact 5, pentru Dacia Logan, Duster și Sandero Stepway.

“Suntem onorați să primim această recunoaștere din partea unuia dintre cei mai importanți parteneri ai noștri din România”, a declarat Sorin Samonid, director general Continental Anvelope Timișoara. “Fabrica noastră a crescut constant și și-a diversificat portofoliul de produse și datorită colaborării foarte bune pe care o avem cu Automobile Dacia. Pe viitor vom continua angajamentul de a respecta cerințele clienților noștri și de a furniza produse de calitate fabricate la Timișoara.”

Compania produce o gamă largă de anvelope, de la 13 la 20 de țoli, pentru a răspunde cererii piaței, inclusiv anvelope Continental Anvelope Timisoarainovatoare pentru vehicule electrice, anvelope premium de înaltă performanță, precum și anvelope pentru vehicule comerciale ușoare (VAN).

Din anul 2000, de când a demarat procesul de producție în România, Continental Anvelope a investit peste 370 milioane de euro și a creat în jur de 2.400 de locuri de muncă. Investițiile s-au concentrat pe tehnologie de vârf, pregătirea angajaților, protecția mediului și responsabilitate socială. În cei peste 15 ani de prezență în România, Continental a produs peste 165 milioane de anvelope, livrate către clienți din Europa și din întreaga lume.

Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, divizia pentru Anvelope şi ContiTech, concernul a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de aproximativ 39,2 miliarde de euro şi are în prezent aproximativ 208.000 de angajaţi în 53 de ţări.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*