VEKA, prezentă la expoziţia Fensterbau Frontale 2016

VEKA AG va fi prezentă în cadrul expoziţiei de la Nuremberg, în perioada 16-19 martie 2016, cea mai importantă expoziţie de profil la nivel global.

Lider mondial în furnizarea de soluţii de top pentru ferestre şi uşi termoizolante, VEKA va prezenta producătorilor de ferestre, pe o suprafaţă de o mie de metri pătraţi, cele mai sofisticate şi inovative produse şi servicii capabile să ofere producătorilor parteneri siguranță în business și afaceri.

Spaţiul de prezentare VEKA va fi structurat pe două nivele, pentru a oferi oportunitatea de expunere a tuturor gamelor de produse şi servicii ale companiei.

„Ne dorim ca standul nostru de la Fensterbau Frontale 2016 să reflecte cu adevărat performanța VEKA. Vom prezenta clar și în detaliu ce poate VEKA să ofere producătorilor de ferestre. Toate acestea vor fi demonstrate tuturor vizitatorilor noștri din Germania și nu numai, pe parcursul conversațiilor din cadrul platformei inovative.”, a explicat Bonifatius Eichwald, Vicepreşedinte Sales & Marketing VEKA AG.

VEKA îşi va prezenta produsele către piaţa de profil din Germania, dar va oferi şi soluţii pentru pieţele regionale, un exemplu în acest sens fiind SOFTLINE 82, sistem comercializat și în România, atât pentru clădiri noi, cât şi pentru proiectele de renovare şi eficientizare energetică, pentru ferestre, uşi rezidenţiale sau uşi glisante, pentru construcţii comerciale sau pentru casele în sistem pasiv cu cerinţe stricte de izolare termică.

Platforma prezentă la primul etaj al standului de la expoziție, va prezenta rezultatele VEKA în materie de cercetare, dezvoltare şi servicii, în vederea asigurării succesului partenerilor companiei.

VEKA Umwelttechnik GmbH este divizia proprie a companiei de reciclare a ferestrelor vechi din PVC. Compania mai oferă liniile directoare pentru montaj eficient, precum și soluțiile online VEKA pentru planificare și design, alături de manualele tehnice VEKA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*