Frumusețea de a-ți contrazice șeful

boss
Foto: http://www.coachmunro.com

Întorcându-mă acasă pe frumoasa Cale Văcărești (cei care trec prin Berceni știu bine că ai toate condițiile sa o admiri pe îndelete), văd un mare panou publicitar al unei cunoscute firme de cosmetice pe care scrie: ”Frumusețea este îndrăzneala de a-ți contrazice șeful”. Extra, lângă text este și o doamnă machiată aproape excesiv (să se vadă profilul firmei) într-o postură care-i este clar incomodă.

Nu zic ca nu există frumusețea asta, ba chiar tot aud vorbindu-se despre ea la evenimentele la care merg, mai ales la alea de HR. Pot să spun clar însă că personal nu am găsit-o și nici nu am apropiați care să-mi fi spus că au dat de ea. Ca să nu spun că din contră…

Sfatul meu, pentru cei aflați în cautarea unei asemenea frumuseți, este să se înarmeze cu multă diplomație și ceva argumente înainte să fie atât de îndrăzneți. Nu de alta, dar statisticile mai vechi zic că un sfert din populația României are un credit. Să nu intrăm în detalii să aflăm câți, în ce valută și cu ce rate. Sau să intrăm? Bine, promit că încerc să aflu câteva procente (dacă mi se mai dau după ce am încălcat protocolul). În orice caz, multă grijă cu frumusețea asta, poate să dăuneze.

Update 7 martie, 10.17: gând la gând: http://www.agerpres.ro/economie/2016/03/07/numarul-restantierilor-la-banci-si-ifn-uri-a-crescut-la-aproape-714-000-in-ianuarie-10-02-39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*