5 site-uri care te ajută să-ți gestionezi inteligent banii

money
Foto: http://studyinchina.universiablogs.net

Este cunoscut faptul că oamenii bogați apreciază procesul de educare mult timp după terminarea studilor. “Colegiu reprezintă doar începutul procesului de învățare care va dura toată viața”, scria în cartea sa, “Cum gândesc oamenii bogați”, multimilionarul Steve Siebold. “De aceea, veți vedea că aceștia participă la seminarii, ateliere de lucru și  profită de oricare alte surse valoroase de educație”.

O astfel de sursă de educație sunt instrumentele online. Pentru a învăța cum să investești și să-ți gestionezi banii în mod inteligent  îți propunem 5 site-uri pe care merită să le salvați în Bookmark.

The Motley Fool

The Motley Fool are drept scop construirea unei comunități de investiții puternice, prin furnizarea unei varietăți de resurse: site, cărți, o coloană de ziar, un post de radio și un buletin informativ.

Acest site are ceva pentru fiecare tip de investitor, de la lecții de bază pentru începători pentru a investi, comentarii cu privire la fondurile mutuale, până la sectoarele bursiere. Acesta oferă funcții gratuite, cum ar fi un serviciu de evaluare și servicii bazate pe taxe, cum ar fi un buletin informativ, astfel încât utilizatorul poate alege modul în care vrea să învețe.

Khan Academy

Acest website interactiv oferă clipuri video clare și concise cu privire la fiecare subiect financiar ți-ai putea imagina. Este ideal pentru cei care învață vizual. Videoclipurile sunt, în general, sub 10 minute fiecare, astfel încât aceasta este, de asemenea, o opțiune pentru cei care nu au timp sau răbdare să citească o carte întreagă despre modul în care să se ocupe de banii lor.

Morningstar

Morningstar oferă resurse directe pentru a găsi informații privind fondurile mutuale specifice și ETF-uri. În plus, față de posibilitatea de revizuire a portofoliul și găsirea rapidă a unor fonduri de top, oferă descrieri solide și analize în profunzime.

I Will Teach You to Be Rich

Autorul bestseller-ului despre finanțele personale  ” I Will Teach You to Be Rich”, Ramit Sethi, a creat un website cu același nume pentru persoanele care sunt în căutarea unor “câștiguri mari.” Sethi oferă sfaturi cu privire la subiecte dincolo de elementele de bază, cum ar fi găsirea unui loc de muncă mai bun, despre cum să faci mai mulți bani și despre cum să-ți începi propria afacere, împreună cu instrumentele gratuite și provocări ca: “economisirea a 1.000 de dolari într-o săptămână”.

Rockstar Finance

Creatorul Rockstar Finance, “J. Money”, adună cele mai bune articole despre bani apărute pe blogurile despre finanțele personale – “starurile rock” – și apoi le împărtășește pe site-ul său pentru a obține o gamă largă de voci, opinii și experiențe într-un singur loc. Pentru a fi la curent puteți să vă înscrieți cu un simplu mail. “J. Money” are, de asemenea, propriul său blog, Budgets Are Sexy, pentru cei care rezonează cu abordarea lui.

Via http://business-mark.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*