Bursa de Valori organizează Banii Tăi Expo 2016

money
Foto: http://www.growmortgages.com

Bursa de Valori  organizează Banii Tăi Expo 2016 în zilele de 27 și 28 mai în Piaţa Universităţii din București

Banii Tăi Expo 2016 este a doua ediţie a expoziţiei financiare organizată de Bursa de Valori Bucureşti împreună cu societăţile de brokeraj şi companiile listate la bursă, fondurile de investiţii, fondurile de pensii şi companiile de asigurări de viaţă.

”Inima Bucureştiului va deveni pentru 2 zile punctul central unde cei interesaţi vor afla totul despre economisire şi investiţii, administrarea banilor, piaţa de capital şi un spectru larg de servicii financiare disponibile celor care vor să investească în viitorul lor. Vino în Piaţa Universităţii pe 27 şi 28 mai pentru o discuţie despre banii tăi! Fii Fluent în Finanţe!”, se precizează pe siteul evenimentului.

Printre participanți se vor număra reprezentanți ai Bursei de Valori Bucureşti,  ai companiilor listate,  societăţiloe de brokeraj,  fondurilor de investiţii,  fondurilor de pensii,  ai asigurărilor de viaţă și ai Depozitarului Central.

Mai multe informații găsiți pe siteul dedicat și pe canalul youtube: www.youtube.com/watch?v=Amszvh6H-x4, baniitaiexpo.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*