Marie Large este noul Unit Head al Ericsson

Foto: http://pbconsulting.co

Începând cu 1 aprilie, Marie Large va gestiona operațiunile Ericsson în România, Albania, Bulgaria, Cipru, Grecia, Muntenegru, Serbia, Moldova și Macedonia.

Ea își va desfășura activitatea din sediul din București, România. Are peste 25 ani de experiență în industria telecom, 10 dintre aceștia în poziții din zona de vânzări și key account management.

Marie este o susținătoare activă a femeilor în poziții de conducere și o adeptă a sustenabilității și responsabilității sociale corporative.

Marie Large - CU Head Ericsson Europa de Sud-Est„Sunt încântată să coordonez operațiunile Ericsson într-o piață atât de dinamică, unde compania a dezvoltat deja relații puternice și de lungă durată cu clienții”, a menționat Marie Large. „În prezent, toți clienții noștri încearcă să valorifice creșterea din ce în ce mai mare a traficul de date, trecând, în același timp, printr-o transformare digitală. Eu mă voi asigura că răspundem acestor nevoi mai bine decât oricine altcineva de pe piață.”

În noul său rol, Marie Large va face parte din echipa  de conducere a regiunii, raportându-i direct lui Nunzio Mirtillo, Head of Region Mediterranean Ericsson. Mai mult, Marie Large este prima femeie care ocupă poziția de conducere a unei unități regionale de clienți în cadrul Ericsson și își va desfășura activitatea din București, România.

Înainte de a prelua  această poziție, Marie Large a fost Key Account Manager pentru operatorul Safaricom din Africa Subsahariană.  Are peste 25 ani de experiență, 17 ani dintre aceștia în Ericsson, în diferite poziții de management,  și a lucrat anterior în Irlanda, Suedia și Kenya.

În 2014, Marie a fondat Rețeaua Femeilor Ericsson din Kenya și, înainte, a co-fondat aceeași rețea în Irlanda. A fost un membru activ al asociației Safaricom Women in Technology (WIT) și al asociației Connecting Women in Technology (CWIT). De asemenea, Marie Large este pasionată de CSR, fiind implicată în proiectele Ericsson Technology For Good cum ar fi Connect to Learn, ce susține  educația fetelor marginalizate din Kenya.

Marie are o diplomă de licență în Business Studies de la Universitatea Limerick din Irlanda și deține calificarea de Management Accountant (CIMA) de la Dublin Business School. Ea ocupă poziția deținută anterior de Maurizio De Dominicis, care s-a retras din activitate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*