RE/MAX: Cât costă un start-up în imobiliare?

house
Foto: http://6iee.com

Una dintre variantele disponibile pentru a începe o afacere în domeniul imobiliar este franciza, iar în cazul RE/MAX, antreprenorii sau agențiile imobiliare independente pot achiziționa o franciză  cu un cost  cuprins între 5.900 şi 9.9000 de euro.

„În cazul RE/MAX, antreprenorii sau agențiile imobiliare independente pot achiziționa o franciză  cu un cost  cuprins între 5.900 şi 9.9000 de euro. Odată cu afilierea la rețeaua noastră, aceștia plătesc lunar o redevență procentuală din venituri și o redevență fixă administrativă”, a mai spus Răzvan Cuc.

Potrivit companiei, achiziţia unei francize oferă broker ownerilor posibilitatea de a avea acces la consultanță în numeroase domenii necesare dezvoltării afacerii, precum consiliere de marketing, de vânzări sau juridică și instrumentele necesare promovării agenției imobiliare la standardele rețelei.

De asemenea, în cadrul francizelor RE/MAX, toți agenţii au nevoie de certificări, pe care le pot obţine în urma a minim 150 de ore de training, brokerii având nevoie de cel puţin 200 de ore de trening specific. Totodată, fiecare agenţie are avantajul de a face parte dintr-o afacere în care, în acest moment, extistă pe plan local peste 120 de agenţi în cele 18 birouri.

Conform datelor RE/MAX, odată cu dezvoltarea numeroaselor proiecte rezidenţiale şi relansarea pieţei de profil, tot mai mulți antreprenori își îndreaptă atenția către deschiderea unei afaceri pe segmentul agenţiilor imobiliare.

“Dacă până nu de mult atenția noastră era concentrată pe agențiile imobiliare care își doreau să se alăture rețelei RE/MAX, în prezent vrem să venim tot mai mult în sprijinul antreprenorilor deoarece am văzut că există un interes tot mai mare în ceea ce priveşte un start-up pe piaţa de profil”, a declarat Răzvan Cuc, Preşedinte RE/MAX România.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*