Adservio, next level pentru sistemul educațional

Foto: http://static.independent.co.uk

În urmă cu 7 ani, câțiva tineri din Iași au pus bazele unui sistem educaţional electronic integrat, Adservio. Astfel, în 2009, elevii, părinţii şi profesorii puteau accesa în timp real date despre note și absenţe. În prezent aplicația este mult mai complexă și se modernizează permanent.  

Chiar dacă începutul a fost greu, ideea, conceptul și funcţionalitatea Adservio au reușit să capete atenţia rapid și să prezinte interes pentru cei direct implicaţi. În prezent 34 de școli din Iași, București și Botoșani folosesc paltforma de management educațional Adservio. Dintre acestea, 10 școli sunt private, iar numărul lor crește constant.

Adservio este mai mult decât un catalog digital, oferind acces la informaţii informaţii şcolare complexe, în România sau în străinătate, indiferent dacă utilizatorul folosește un desktop, un laptop, o tabletă sau un telefon mobil. În școlile unde este utilizată platforma Adservio absenteismul a fost redus cu peste 60%, iar media generală la testările naţionale a crescut cu un punct.

Vă invităm să citiți mai multe despre povestea lor în interviul acordat Business Editors de fondatorul Adservio, Alexandru Holicov.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*