Arabesque investeşte 10 milioane de euro în Piteşti

Arabesque lansează pe 24 martie, la Pitesti, cel mai mare magazin Arabesque orientat către clienţii persoane fizice, cu o suprafaţă totală de 9.000 mp. Investiţia va crea peste 100 de noi locuri de muncă şi are o valoare de aproximativ 10 milioane de euro.

“Investiţia este 100% românească şi ne mândrim să susţinem dezvoltarea capitalului românesc în segmentul construcţiilor, care are potenţialul de a atrage afaceri conexe şi de a crea noi locuri de muncă”, a declarat Marinela Bujor, directorul de marketing Arabesque.

Clienții vor putea alege din peste 25.000 de produse și vor beneficia de transport gratuit al mărfii atat in Pitesti cât și în localitățile limitrofe.

“Ofertele Arabesque au fost gândite să asigure sprijinul necesar pentru dezvoltarea oricărui tip de investiţii, de la simpla renovare sau modernizare a unei locuinţe la construcţia de blocuri, vile, spaţii de depozitare, clădiri de birouri şi unităţi lucrative, practic datorita preturilor , stocurilor si transportului gratuit putem fi prima optiune pentru toti cei care au renovari sau un proiect de realizat ”, afirmă Marinela Bujor, directorul de marketing Arabesque.

Arabesque Piteşti este cel de-al  19 -lea magazin din reţeaua de centre comerciale şi depozite din România.  Fondată în 1994, în Galaţi, Arabesque este una dintre puţinele companii româneşti care şi-a  extins afacerile şi peste graniţe, dezvoltând centre comerciale în Ucraina,  Bulgaria şi Republica Moldova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*