Alte 20 milioane lei pentru Casa Verde Clasic

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a luat decizia suplimentării bugetului alocat populației pentru Programul Casa Verde de la 60 de milioane de lei, la 80 de milioane de lei. Prin această decizie, aproximativ 3.000 de noi beneficiari vor putea accesa acest program.

”Pentru că bugetul alocat deja s-a epuizat în unele județe și pentru a răspunde numărului mare de cereri depuse la sediile agențiilor locale de protecția mediului, am decis astăzi suplimentarea, la nivel național, a bugetului Casa Verde destinat persoanelor fizice. Vrem să venim astfel în întâmpinarea cât mai multor români care aleg să folosească energiile regenerabile pentru încălzirea locuințelor”, a declarat Cristiana Pașca Palmer, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Bugetul alocat a fost repartizat pe fiecare județ, în funcție de numărul de locuitori al acestuia și poate fi consultat în anexa informării de presă.

Reamintim că Programul Casa Verde a demarat luni, 10 octombrie 2016, iar până la această oră a fost epuizată circa 65,8% din suma pusă la dispoziție de MMAP prin AFM, înainte de suplimentarea decisă miercuri.

Citește și:

Peste 37% din bugetul Casa Verde, consumat din prima zi

Start ”CASA VERDE”: Românii pot depune dosarele începând cu 10 octombrie

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*