CEC Bank lansează noi produse de finanțare pentru fermieri

CEC Bank continuă demersurile de susținere a sectorului agricol, prin semnarea parteneriatului cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) privind finanțarea capitalului de lucru pentru desfășurarea activităților curente de către beneficiarii Măsurii 215 – plăți privind bunăstarea animalelor (porci și păsări).

„CEC Bank este un partener de tradiție al APIA, banca noastra acordând în cadrul acestei parteneriat, din 2009 și până în prezent, finanțări în valoare de aproximativ 2,5 miliarde lei”, a declarat Radu Grațian Ghețea, președinte director general CEC Bank.

În baza convenției încheiate, beneficiarii pot accesa credite de până la 85% din valoarea sumei calculate conform adeverinței eliberate de APIA. Dobânda este foarte avantajoasă: 3,51% pe an, iar comisionul de acordare a creditului este de 0,95% din valoarea creditului.

Structura de garanții este una flexibilă, inclusiv prin posibilitatea obținerii garanției Fondului de Garantare a Creditului Rural (FGCR) sau a Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM).

Finanțarea se acordă fără contribuție proprie din partea clientului și este exclusiv în lei, pentru prevenirea riscului valutar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*