Despre noi

Business Editors este un proiect care se adresează tuturor persoanelor interesate de mediul de afaceri și de cel economic românesc. De aceea, siteul își propune să ofere informații obiective și actualizate din domenii ca: Energie, Transporturi, IT&C, Industrie, Real Estate și nu numai.

Accentul pe evenimentele de business este vizibil și deloc întâmplător. Considerăm că importanța acestora este vitală pentru mediul de afaceri românesc. De aceea le asigurăm promovarea necesară în cadrul rubricii EVENIMENTE, dar și prin intermediul Calendarului dedicat.

De atenția noastră sporită se vor bucura și antreprenorii români. Pe cei mai curajoși și pricepuți dintre ei îi vom premia cu apariții în cadrul rubricii speciale AFACERI DE POVESTE.

Echipa Business Editors are o experiență cumulată de peste 20 de ani în mass-media, ocupând funcții ca redactor, reporter, redactor-șef și senior editor în unele dintre cele mai cunoscute redacții de ziare, reviste, agenții și trusturi de presă din România. De asemenea, în ultimii ani echipa Business Editors și-a completat experiența profesională organizând zeci de evenimente de business.