A fost lansat primul club al investitorilor la bursă din Brașov

A fost lansat Investors Club Brașov, primul club dedicat investitorilor la bursă din Brașov. Evenimentul s-a desfășurat cu spinijinul Bursei de Valori București și a avut loc la HOF Café, în Piața Sfatului.

“(…) prin acest club sunt convins că mulți oameni vor înțelege sistemul financiar și vor dobândi suficiente cunoștinte pentru a fi activi pe piața de capital”, a spus Dragoș Marian Păduraru, co-fondator Investors Club Brașov.

Investors Club Brașov își dorește să promoveze piața de capital din România prin informare și educare, creând încredere și o mai bună înțelegere asupra fenomenelor ce guvernează bursa. Un alt scop este acela de a pune în legatură investitorii actuali cu cei care sunt interesați să afle mai multe despre domeniul investițiilor la bursă.

“Brașovul are de ieri (n. red. 28 iulie 2016) oportunitatea de a face parte din orașele care dețin cluburi de investitori la bursă. Printre obiectivele pe termen lung ale conceptului Investors Club se numără crearea unei comunități de investitori cu scopul de a suplimenta și complementa nevoia acestora de informare în domeniul pieței de capital. Este important schimbul de idei și opinii referitoare la piață, atât în cadrul unor întâlniri cu discuții deschise între membri cât și în cadru organizat, prin seminarii interactive, care vor pune accentul pe lucruri cât mai practice și vor încuraja libera exprimare”, a spus Raluca Ganea, Președinte Investors Club.

Pentru a deveni membru al Investors Club, cei interesati pot trimite un mail la: join@investorsclub.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*