A fost lansată o nouă platformă imobiliară

Foto: http://www.worldpropertyjournal.com

A fost lansată o nouă platformă imobiliară dedicată atât sectorului rezidențial, cât și celui de business,Wizmo.ro.

Wizmo.ro țintește în egală măsură, proprietarii de imobile, agențiile imobiliare, dezvoltatorii imobiliari, cât și persoanele şi companiile care sunt în căutarea unui spațiu construit sau teren, fie el de închiriat sau de vânzare.

“Am luat decizia de a investi în această platformă deoarece considerăm că mediul economic din România, cât şi piaţa imobiliară, ne pot oferi toate atuurile pentru a transforma Wizmo.ro într-un proiect de succes. Pentru a demara această investiţie am analizat atent potenţialul pieţei de real-estate şi am observat că acesta este în creștere în marile orașe ale țării, în special pe segmentul rezidenţial şi office”, a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo.ro.

Potrivit lui Maarten Deboo, în următoarele trei luni, Wizmo.ro îşi doreşte să ajungă la 100.000 de listări, pe segmentele rezidențial, comercial, office, industrial şi agricol. Din total, cele mai multe anunţuri vor fi pe segmentul rezidenţial, mai ales că, în perioada vară – toamnă, numărul căutărilor de apartamente de închiriat va fi în creștere.

Piața de profil este aglomerată, dar nu saturată

”Piața de profil din România este aglomerată, însă nu saturată şi credem că, prin lansarea Wizmo.ro, vom arăta că lucrurile pot fi făcute chiar mai bine. În acest sens, suntem de părere că pentru consumatori nu contează ce platformă folosesc pentru orice tip de tranzacții imobiliare,  atât timp cât găsesc ceea ce au nevoie”, a mai afirmat Maarten Deboo.

Pe noua platformă, proprietarii își pot crea cont și adăuga un anunț în mod gratuit.

”Un alt beneficiu al noii platforme este sistemul de review-uri, prin care clienții pot da feedback legat de calitatea serviciilor agențiilor, un instrument unic pe piața de profil, prin intermediul căruia sperăm să aducem un plus de transparență față de clienții finali, care își pot spune părerea. În același timp, este un factor-cheie pentru agențiile imobiliare și dezvoltatorii imobiliari care investesc în calitatea serviciilor. Astfel, clienții vor valida serviciile prin ratingul oferit, iar dezvoltatorii și agențiile vor câștiga credibilitate”, a mai explicat Maarten Deboo.

Acesta a subliniat că o altă noutate a platformei este serviciul de mesagerie directă cu potenţialii clienţi. În acest fel, părţilor implicate într-o negociere le va fi mult mai simplu să intre în contact şi să definitiveze o tranzacţie. De asemenea, un alt beneficiu este că Wizmo.ro va recompensa anunțurile calitative, cele cu descrieri elaborate, cu fotografii de calitate.

În plus, Wizmo.ro a pregătit pachete pentru profesioniştii din domeniu – agenţii şi dezvoltatori imobiliari – preţurile fiind diferite în funcţie de serviciile incluse şi de numărul de listări disponibil în portofoliul agenţiilor. De asemenea, în următoarele luni, odată cu lansarea platformei, agențiile au 4 luni gratuite, pentru a testa platforma.

Lansată la nivel naţional, pentru moment, Wizmo.ro funcționează în varianta Beta, în scopul perfecționării platformei pe baza opiniilor venite de la primii utilizatori.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*