KEBA a aniversat 10 ani în România

ileadkolkata.files.wordpress.com

KEBA Automation, companie din zona de digitalizare şi concepte de self-banking, sucursala KEBA AG Group, a împlinit 10 ani de existență pe piața bancară din România.

KEBA a adus conceptul de cash recycling în Europa, fiind una dintre primele companii acreditate pentru tehnologia de recirculare a bancnotelor de către Banca Centrală Europeană. În plus, a fost primul furnizor care a introdus această noțiune în România, chiar în anul venirii sale pe piața locală și continuă să dețină poziția de lider în acest domeniu, în prezent.

De asemenea, KEBA gestionează și monitorizează tehnic cea mai mare rețea de terminale bancare din țară, cu ajutorul unei soluții performante de ticketing și monitoring, dezvoltată în întregime de KEBA România.

Una dintre cele mai importante realizări ale companiei în ultima decadă a fost aportul la un proiect de mare amploare pentru piața românească de banking – KEBA a susținut o importantă instituție financiară în implementarea unei sucursale 100% digitale/ cashless. Astfel, toate operațiunile clientului bancar se realizează în sistem self-banking, cu ajutorul unor terminale de ultimă generație, iar acțiunea este una în premieră pentru piața bancară din România.

Mai mult, serviiciile bancare oferite de KEBA susțin și nevoile de colectare de numerar pentru clienții mari corporații sau comercianți de tip cash & carry.

Planurile pe termen scurt ale companiei includ dezvoltarea serviciilor din domeniul bancar, prin lansarea unei noi generații de produse și inaugurarea unui prototip pentru cea mai inovativă și performantă soluție de self-banking.

O creștere importantă va avea loc și în domeniul serviciilor logistice. Astfel, KEBA România are în plan dezvoltarea unui proiect foarte ambițios de automatizare logistică, care va marca o schimbare semnificativă pentru piața locală.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*