Lidl România are un nou director de vânzări

retail
Foto: http://www.kunafoodservice.com

Lidl România l-a numit pe Ionuț Preda în funcția de Director Național de Vânzări și Logistică.

Astfel, de la 1 mai, după 8 ani petrecuți alături de echipa de succes Lidl, Ionuț Preda va prelua atribuțiile noii poziții și va deveni membru al Consiliului de Conducere Lidl România.

Ionuț Preda are o experiență de peste 11 ani în domeniul retailului internațional, dintre care peste 8 ani în cadrul companiei Lidl, în calitate de Director de vânzări, iar mai apoi, de Director al Sediului Regional Iernut. Din această poziție a coordonat cu succes operațiunile și vânzările companiei pentru zona centrală și de nord-vest a țării.

Cu experiență acumulată atât în Germania, cât și în România, executivul a urmat cursurile Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Pregătirea sa profesională a continuat apoi cu un program de masterat în Slovacia și un MBA în Marea Britanie.

Ionuț Preda îl succedă în funcția de Director Național de Vânzări și Logistică pe Frank Wagner, care de la finalul anului trecut a preluat conducerea întregii companii. Din Consiliul de Conducere Lidl, prezidat de Frank Wagner, mai fac parte Sergiu Fală, în calitate de Director Național de Servicii Centrale și Expansiune, Antoniu Radu, Director Național Administrativ și Marco Giudici, Director Național de Achiziții și Marketing.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*