Nou instrument de analiză comportamentală pentru HR

hr
Foto: http://almhr.com

În toamna acestui an va avea loc evenimentul de acreditare pentru Emergenetics, un instrument de analiză comportamentală, destinat managerilor de HR, trainerilor interni, dar și freelancerilor sau celor care oferă programe de coaching.

Evenimentul organizat de Interact va avea loc în luna septembrie și va fi susținut de Prof. Dr. Geil Browning, co-fondatoarea companiei Emergenetics International și creatoarea profilului Emergenetics.

Analiza Emergenetics are la bază un test complex de personalitate, ce îmbină perspective oferite de neuro-științe cu instrumente psihometrice pentru a identifica patru preferințe de gândire – analitic, structural, social și conceptual – și trei factori comportamentali – expresivitatea, asertivitatea și flexibilitatea. Fiecare persoană posedă aceste caracteristici în combinații și proporții unice, având sau nu o dominantă.

 „O persoană este suma experiențelor sale, suprapuse peste fondul genetic înnăscut. Această juxtapunere dintre natură și cultură este fundația pe care a fost construit Emergenetics. Aplicarea testului în mediile corporative oferă detalii prețioase, ajutându-i pe clienți să-și consolideze echipele, să știe ce sarcini să aloce angajaților, să înțeleagă diferențele de gândire și să se adapteze la preferințele lor de interacțiune”, explică Georgeta Dendrino, Managing Director Interact.

Cum funcționează Emergenetics?

  • Te ajută să ai o mai bună înțelegere de sine și a celor cu care interacționezi.
  • Îți oferă detalii despre felul în care partenerii, clienții și competitorii procesează informația și despre cum reacționează.
  • Te ajută să identifici legăturile dintre punctele forte ale angajaților și obiectivele companiei, astfel încât să poți oferi servicii îmbunătățite, să crești vânzările, să faci marketing și cercetare în profunzime și să desfășori procese mai eficiente.
  • Te ajută să alcătuiești echipe performante pe baza compatibilității între profilele individuale.
  • Te ajută să gestionezi conflictele.

În prezent, Interact este singura companie de pe piața de consultanţă şi formare profesională din România acreditată Emergenetics și printre primele certificate din Europa.

Cei interesați se pot înscrie la cursul de acreditare Emergenetics pe site-ul Interact sau o pot contacta pe Georgeta Dendrino la adresa de e-mail: georgeta.dendrino@i-interact.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*